Gratis webbföreläsning

3 nycklar du behöver när du fastnat i behandlingsarbetet

3 nycklar du behöver när du fastnat i behandlingsarbetet

Webbföreläsning för dig som arbetar med KBT-behandling

Och vad gör jag nu?

Jag sitter fast?

Vad ska jag nu hitta på?

Tänk om klienten märker att jag inte vet?  Ska jag bara hitta på något?

Är jag kanske lite ringrostig?

Jag kanske låter hen prata på tills jag vet?   

Är klienten mottaglig alls eller är det jag som är en usel terapeut! 🤔

Känner du igen dig?

Då är den här gratisföreläsningen för dig 🙂

Vi vill bjuda in dig till en gratis föreläsning som hjälper dig vidare när du fastnat i behandlingsarbetet

Några av de punkter jag kommer att prata om under föreläsningen är:

  • * Signalen till dig när behandlingsarbetet har fastnat 
  • * Färdigheten du kan använda för att snabbt komma loss 
  • * Metoden du behöver för att slippa fastna

Jag kommer också berätta om vår webbutbildning Beteendeanalysen
– terapeutens verktyg i KBT och du har naturligtvis möjlighet att ställa frågor.

  • *Föreläsningen tar ca en timme

Jag som föreläser heter Lena Olsson-Lalor. Jag är leg.psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi, KBT och har i över 20 år arbetat med människor med olika grad av psykisk hälsa och ohälsa. Både i och utanför hälso- och sjukvården.

Under mitt yrkesliv har jag naturligtvis upplevt min beskärda del av av funderingar kring hur jag ska gå vidare i en behandling och känslan av att inte räcka till …MEN nu vet jag att det finns en väg ur det 🙂

Jag brinner för lärande och utveckling och utvecklar webbutbildningar inom KBT. Vår ambition är att utbildning ska vara tillgängligt var helst man befinner sig.

Jag hoppas vi ses på föreläsningen 🥰

Välkommen!

Lena Olsson-Lalor Leg.psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi, KBT
Lena Olsson-Lalor Fil.Mag.Klin.Psyk. Leg.psykoterapeut. Handledare och lärare i psykoterapi, KBT.

OBS: Detta är en inspelning av en tidigare live-föreläsning. Föreläsningen sker alltså inte i realtid. Offentliga verksamheter har ibland brandväggar som hindrar länkar att nå fram till dig. Vi rekommenderar därför att du registrerar dig med en privat e-postadress om du arbetar i offentlig verksamhet.