Workshop
Förnya din coachning inom KBT med ABC-modellen genom musiken

Vill du fördjupa din förståelse för ABC-modellen inom KBT på ett kreativt
och engagerande sätt?
Var med på vår kreativa "lunchworkshop"!

Förnya Din Coachning i KBT med ABC-modellen Genom Musiken” är skräddarsydd för coacher och yrkesverksamma som vill utforska kärnverktyget i Kognitiv Beteendeterapi (KBT) och tillämpa det på nya sätt. Detta är en perfekt möjlighet för dig som redan känner till ABC-modellen något och söker efter ett unikt och roligt sätt att utöka dina färdigheter.

FULLBOKAT!

Är du intresserad av att delta vid annat tillfälle, lämna din e-postadress nedan

Var, när hur?

Datum: Onsdag, 13 mars
Tid: 12.00 – 13.00
Plats: Online via Zoom (Länk och material skickas dagen innan workshopen)
Investering: Endast 295 kr exklusive moms 

Under denna interaktiva session kommer vi att använda musikens universella språk för att utforska ABC-modellen – en grundpelare inom KBT som belyser sambandet mellan situationer (Antecedents), beteenden (Behaviors) och konsekvenser (Consequences).

Genom att djupdyka i låttexter tillsammans, får du praktiska verktyg för att tillämpa dessa insikter i ditt coachningsarbete, vilket bidrar till både din och dina klienters utveckling.

Vad kan du förvänta dig?

Interaktivitet: En timmes engagerande workshop där du aktivt deltar och utforskar ABC-modellen genom musik.

Musik som verktyg: Användningen av utvalda svenska låtar för att illustrera och praktisera ABC-modellen i realtid.

Praktisk tillämpning: Möjligheten att direkt öva på att identifiera Antecedenter, beteenden och konsekvenser i låttexter, vilket skärper din förmåga att använda ABC-modellen i ditt dagliga coachningsarbete.

Gemenskap: En chans att nätverka och utbyta erfarenheter med andra coacher och yrkesverksamma inom medmänskliga förändringssamtal.

Lena Olsson-Lalor Leg.psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi, KBT

Om föreläsaren:

Workshopen leds av Lena Olsson-Lalor, en beteendevetare med över 25 års erfarenhet av coaching. Lena innehar en filosofie magisterexamen i klinisk psykologi, är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator samt legitimerad psykoterapeut med specialisering inom KBT. Hon är även en erfaren handledare och lärare i psykoterapi, samt rektor för grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1).

Denna workshop är idealisk för dig som vill:

Är du redo att ta ditt coachningsarbete till nästa nivå? Platserna är begränsade för att försäkra en interaktiv och personlig upplevelse, så vänta inte med att anmäla dig!