1*. Välkommen till KBT-podden. Bli en bättre behandlare med Lena Olsson-Lalor

Det här är första avsnittet av KBT-podden. Vi hälsar dig varmt välkommen!

Bli en bättre behandlare med Lena Olsson-Lalor

Den här podden vänder sig till dig som vill bli behandlare, redan är behandlare och till oss alla som vill bli en bättre behandlare.

KBT-podden handlar om hantverket kring att behandla psykisk ohälsa med kognitiv beteendeterapi, KBT.

Innehållet kommer att sträcka sig mellan diskussioner om behandlartekniska detaljer till improviserade rollspel för att testa olika behandlingsmetoder samt modeller och tekniker.

Intervjuer av experter inom branschen och ambitiösa studenter. Av författare samt föreläsare inom paraplyet KBT. Boktips, övningar med mera och även ge möjlighet att ställa frågor.

Podden har en klinisk ton och vill inspirera till att praktisera forskning, teorier och principer, allt under paraplybegreppet KBT.

Teknikmillan och Lena Olsson-Lalor

Jag som håller i podden heter Lena Olsson-Lalor och är leg. psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi samt rektor för KBTarnas Grundläggande psykoterapiutbildning, KBT.

Min kompanjon Camilla Andersson ”Teknikmillan” hon klipper och producerar podden.

Vårt företag det heter KBTarna Sverige. En del av vår verksamhet är Bli en bättre behandlare BBB. Där finner du våra kurser, utbildningar och också denna podd förstås.

Vi har också en verksamhet där vi bedriver kliniskt behandlingsarbete i KBT. Den verksamheten är KBTarna- KBTkliniken Norr.

När jag började min resa inom psykologin blev jag förtrollad av allt som fanns att lära sig och av allt som man kunde göra med det man lärt sig. Jag brinner för att utveckla min egen kompetens, bli bättre på det jag gör och att hjälpa andra att utveckla sin kompetens.

Tillsammans kan vi bli bättre behandlare. Jag är så glad att du vill hänga med på resan!

Kontakt:

KBTarna – Bli en bättre behandlare

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

1*. Välkommen till KBT-podden. Bli en bättre behandlare med Lena Olsson-Lalor
Rulla till toppen