Webbföreläsning

"Behandla ihållande oro, ältande & grubblande med KBT"
med Olle Wadström

Webbföreläsningen "Behandla ihållande oro, ältande & grubblande med KBT"

ger dig en snabb men grundlig översikt över ältande och tillhandahåller konkreta verktyg från Kognitiv Beteendeterapi (KBT) som du kan använda direkt i ditt arbete som terapeut. Du kommer att få en förståelse för ältande och praktiska råd för att hjälpa dina klienter att sluta älta och fokusera på konstruktiva lösningar.

För vem?

Föreläsning är utformad för KBT-terapeuter, psykologer, behandlingspersonal och alla som är intresserade av att snabbt förstå och behandla ältande beteenden med hjälp av KBT-metoder.

Efter att ha deltagit i webbföreläsningen kan du använda de nya kunskaper och färdigheter du förvärvar för att effektivt behandla ältande hos dina klienter och förbättra deras psykiska hälsa.

Efter föreläsningen kommer du att:

Föreläsare:

Olle Wadström Leg psykolog, leg psykoterapeut, Specialist inom klinisk och pedagogisk psykologi, KBT-handledare samt författare.

Olle Wadström har också skrivit boken ”Sluta älta och grubbla – lättare gjort med kognitiv beteendeterapi” och kommer att guida dig genom kursens teori och tillämpning.

Moderator:

Moderator är Lena Olsson-Lalor Leg.psykoterapeut, Leg. Hälso- och sjukvårdskurator. Handledare och lärare i psykoterapi, KBT.

Innehåll:

Du får också:

Här kan du köpa föreläsningen och se den med detsamma!

Föreläsningen håller på i ca 1 tim 40 min.

Eftersom den är inspelad kan du se den när det passar dig och du kan pausa när du vill. Du har tillgång till föreläsningen i 6 månader.