Gratis online-webinar

10 verktyg för att komma igång med KBT i ditt dagliga arbete

KBT-verktyg att använda i sitt dagliga arbete - för att hjälpa någon att förändra sitt liv till det bättre.

Det här webinaret hjälper dig att komma igång med  KBT i ditt dagliga arbete med hjälp av 10 verktygen som vi går igenom.

Det passar dig som inte har arbetat med KBT tidigare men även dig som kanske har lite erfarenhet men skulle vilja fylla på mer kunskap.

Du kanske redan arbetar med beteendeförändring på något sätt  eller du kanske  möter människor i ditt dagliga arbete där förståelse av varför man gör som man gör kan vara till hjälp.

Jag kommer ge dig 10 användbara verktyg som du kan börja använda dig av direkt för att ge någon annan stöd i en beteendeförändring.

Det kan t ex handla om förändringar så som att börja delta i aktiviteter, att börja träna, att sluta dricka alkohol, säga ja till något och nej till något annat, ja alla typer av förändringar vi människor kan tänkas vilja göra.

Jag kommer också att berätta om vår webbutbildning — Grundkurs i KBT: verktyg i ditt dagliga arbete samt ge dig några särskilda erbjudanden som tack för din medverkan 🙂

Webinaret är ca 90 minuter

Å, jag det är Lena Olsson-Lalor.

Jag är leg.psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi, KBT.

Jag brinner för lärande och utveckling och har tillsammans med min kompanjon, på senare år börjat utveckla webbutbildningar inom KBT. Vår ambition är att utbildning ska vara tillgängligt var helst man befinner sig.

Jag hoppas vi ses på webinaret :).  

Välkommen!

Lena Olsson-Lalor Leg.psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi, KBT
Lena Olsson-Lalor Fil.Mag.Klin.Psyk. Leg.psykoterapeut. Handledare och lärare i psykoterapi, KBT.