Behandlarsällskapet -
Bli en bättre behandlare

Behandlarsällskapet är sällskapet för oss som är intresserad av kognitiva och beteendeinriktade terapier. 

Exklusivt och utan kostnad för dig som går, eller har gått någon av våra utbildningar, har eller har haft handledning av oss eller på något annat sätt tillhör vårt sällskap.

Vi träffas online och i vår privata Facebookgrupp.

Några aktiviteter i behandlarsällskapet

Privat facebookgrupp

Här lägger vi upp filmklipp, länkar och annat smått och gott som kan vara intressant. Här kan vi alla också ge varandra tips och ideér och be om råd.

Live webinar - Behandarsnack

Kollegiehandledning genom live webinar. Här möts vi för att få tips av andra och byta erfarenheter etc. Behandlarsnack är till för dig som vill delta i kollegiehandledning och som, både vill ge och ta. Ibland har vi teman och ibland kör vi bara utifrån vad ni deltagare har på hjärtat vid det aktuella tillfället. Allt för att få en gemenskap och någon som förstår var vi är på vår ”behandlarresa”.

Live webinar - Möt din lärare live

Live webinar där vi diskuterar områden och ämnen utifrån våra utbildningar t ex beteendeanalysen, livskompassen, CRA och grundläggande psykoterapiutbildning. Vi tror nämligen att du som gått utbildning kan vara intresserad av fortbildning, att du som går utbildning just nu är intresserad av stöttning och att du som ännu inte gått utbildning är nyfiken och kan sitta med.

Inbjudan till live webinar skickas via ett mail där du får gå in och registrera dig på webinariet. 

För att du ska få inbjudan till både den privata facebookgruppen och livewebinar behöver du först vara registrerad i behandlarsällskapet.

Värd för behandlarsällskapet är Lena Olsson-Lalor som du redan känner igen som kollega, utbildare och handledare.

Eftersom du redan har/haft kontakt med oss så vet du att Bli en Bättre Behandlare tycker om blandningen av teori och praktik.

Vi älskar den kliniska delen av behandling men också att grotta ned oss i någon smaskig teoridel 🙂

Det vi alla har gemensamt är att vi vill bli bättre behandlare och att  få dela vår resa med likasinnade!

Du är välkommen att forma Behandlarsällskapet till det du önskar dig!

Ansök till behandlarsällskapet här